Luces de Bohemia, de Teatro del Temple

TEATRE CLÀSSIC

14/01/2014 09:44 hores

Personatges difícils i situacions grotesques se succeeixen al llarg dels dos dies de ‘Luces de Bohemia’, dos dies en els quals el poeta cec Max Estrella, juntament amb el seu amic Latino i la resta de personatges nocturns, donen tombs per la Madrid més sòrdida. Al llarg de la nit, aquests dos rodamons van trobant-se amb tot el lumpen de la ciutat: delinqüents, prostitutes, proletaris mal pagats, policies, periodistes, ministres… En definitiva, un microcosmos complet de la societat de l’època de llavors que no es distancia tant de la d’ara.

Personajes turbulentos y situaciones grotescas se suceden a lo largo de los dos días de ‘Luces de Bohemia’, dos días en los que el poeta ciego Max Estrella, junto con su amigo Latino y el resto de personajes nocturnos, pululan por el Madrid más sórdido. A lo largo de la noche, estos dos vagabundos van encontrándose con todo el lumpen de la ciudad: delincuentes, prostitutas, proletarios mal pagados, policías, periodistas, ministros… En definitiva, un microcosmos completo de la sociedad de la época de entonces que no se distancia tanto de la de ahora.

Durada: 140 minuts
Idioma: Castellano
Producció: Teatro del Temple
Intèrprets: Mariano Anós i Marco Aurelio González Direcció: Carlos Martín
Preu: 10 euros / 8 euros (amb descompte del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles