LUIS PIEDRAHITA

Las amigdalas...

21/12/2017 12:54 hores

‘Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas’ és un espectacle d’stand up comedy creat i protagonitzat per Luis Piedrahita. Aquesta vegada el polifacètic artista vol pujar-se a l’escenari per a demostrar que només es viu una vegada… i que és aquesta. Molta gent diu “només es viu una vegada, quines ganes tinc que arribe!” Error! Aquest espectacle ens ensenya que la vida és com un hotel: un lloc en el qual anem a estar poc temps i hem d’emportar-nos tot el que puguem. Luis ens mostra les nostres misèries diàries perquè riguem d’elles. El seu humor recognoscible i quotidià ens ensenya a desactivar l’enveja, l’egoisme, la desconfiança…

‘Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas’ es un espectáculo de stand up comedy creado y protagonizado por Luis Piedrahita. Esta vez el polifacético artista quiere subirse al escenario para demostrar que sólo se vive una vez… y que es ésta. Mucha gente dice “sólo se vive una vez, ¡qué ganas tengo de que llegue!” ¡Error! Este espectáculo nos enseña que la vida es como un hotel: un sitio en el que vamos a estar poco tiempo y tenemos que llevarnos todo lo que podamos. Luis nos muestra nuestras miserias diarias para que nos riamos de ellas. Su humor reconocible y cotidiano nos enseña a desactivar la envidia, el egoísmo, la desconfianza…

Durada: 1 hora i 20 minuts
Gènere: Comèdia
Idioma: Castellà
Intèrprets: Luis Piedrahita
Producció: Producciones El Espectador

* Preu de les entrades: 15, 18 i 20 euros. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles