L’ÚLTIM BALL

L'HORTA TEATRE

29/02/2024 20:00 hores

L’últim ball vol ser un homenatge a tants i tants actors i actrius teatrals anònims que, amb els seus espectacles, més enllà de l’èxit o del fracàs, del reconeixement o dels premis, han fet feliç a molta gent.

L’últim ball parla d’allò pel que val la pena viure, del que de vegades perdem pel camí, de com poder conviure amb l’absència del que ens fa feliç. Parla de com, per un si o per un no, la vida es converteix en una altra cosa. De l’èxit o el fracàs, les dues cares de la mateixa moneda. I de com tenim a la nostra mà el timó per refer contínuament la nostra vida.

L’últim ball és un espectacle d’humor. Divertit. Creat per a fer riure. I plorar, com no. Si no plores, no pots valorar el riure. Un espectacle per a viure més intensament tot i que només siga per un instant.

 

L’últim ball quiere ser un homenaje a tantos y tantos actores y actrices teatrales anónimos que, con sus espectáculos, más allá del éxito o del fracaso, del reconocimiento o de los premios, han hecho feliz a mucha gente.

L’últim ball habla de aquello por el que merece la pena vivir, del que a veces perdemos por el camino, de cómo poder convivir con la ausencia del que nos hace feliz. Habla de cómo, por un sí o por un no, la vida se convierte
en otra cosa. Del éxito o el fracaso, las dos caras de la misma moneda. Y de cómo tenemos en nuestra mano el timón para rehacer continuamente nuestra vida.

L’últim ball es un espectáculo de humor. Divertido. Creado para hacer reir. Y llorar, cómo no. Si no lloras, no puedes valorar la risa. Un espectáculo para vivir más intensamente a pesar de que solo sea por un instante.


Fitxa artística

Gènere: Teatre
Text i direcció: Carles Alberola
Ajudant direcció: Toni Agustí
Intèrprets: Alfred Picó i Carles Alberola
Idioma: Valencià


Multimèdia


Tickets

Comprobando disponibilidad de entradas...

Preus i horaris

Preu: 10 €

Durada: 70'

Horari de taquilla:

- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

COMPRAR TICKETS »
Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles