MADAMA BUTTERFLY, Ópera 2001 – AAMA

ÒPERA

15/09/2015 11:32 hores

Amb aquesta òpera Puccini va iniciar la seua primera incursió en mons més exòtics per a l’òpera com era el llunyà Orient, i que seguiria més tard amb Turandot, sense oblidar aquella “Fanciulla” que va compondre i va situar en l’Oest- Califòrnia- durant la febre de l’or (“La Fanciulla del West). ‘Madama Butterfly’ és sens dubte una de les òperes més meravelloses del repertori. Una obra mestra del genial Puccini que segueix conquistant al públic després de més de 100 anys des de la seua estrena en l’Scala de Milà.

Con esta ópera Puccini inició su primera incursión en mundos más exóticos para la ópera como era el lejano Oriente, y que seguiría más tarde con Turandot, sin olvidar esa “Fanciulla” que compuso y situó en el Oeste- California- durante la fiebre del oro (“La Fanciulla del West). ‘Madama Butterfly’ es sin duda una de las óperas más maravillosas del repertorio. Una obra maestra del genial Puccini que sigue conquistando al público después de más de 100 años desde su estreno en la Scala de Milán.

Durada: 150 minuts
Gènere: Òpera
Idioma: Italià, amb subtítols en castellà
Direcció: Roberta Matelli – Martin Mázik
Intèrprets: Cors d’Hirosaki (Japó) i l’Orquestra Simfònica Òpera 2001
Producció: Òpera 2001 – Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 37’50 i 45 euros (públic general) – 15, 20 i 25 euros (socis de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles