MADAMA BUTTERFLY

OPERA 2001

09/01/2019 17:48 hores

Amb aquesta òpera Puccini va iniciar la seva primera incursió en mons més exòtics per a l’òpera com era el Llunyà Orient i que seguiria més tard amb Turandot, sense oblidar aquesta “Fanciulla” que va compondre i va situar a l’Oest- Califòrnia- durant la febre de l’or (La Fanciulla del West). Els èxits de “La Bohème” i “Tosca”, a més, l’havien situat com un dels compositors del verisme amb més èxit, al costat de Giordano, Leoncavallo o Mascagni. ‘Madama Butterfly’ és sens dubte una de les òperes més meravelloses del repertori. Una obra mestra del genial Puccini que continua conquerint al públic després de més de 100 anys des de la seva estrena en l’Scala de Milà.

Con esta ópera Puccini inició su primera incursión en mundos más exóticos para la ópera como era el Lejano Oriente y que seguiría más tarde con Turandot, sin olvidar esta “Fanciulla” que compuso y situó en el Oeste- California- durante la fiebre del oro (La Fanciulla del West). Los éxitos de “La Bohème” y “Tosca”, además, lo habían situado como uno de los compositores del verismo con más éxito, junto a Giordano, Leoncavallo o Mascagni. ‘Madama Butterfly’ es sin duda una de las óperas más maravillosas del repertorio. Una obra maestra del genial Puccini que continúa conquistando al público después de más de 100 años desde su estreno en la Scala de Milán.

Gènere: Òpera
Producció: Opera 2001 – Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 30 i 40 euros. Entrades a la venda a través de TicketAlcoi i a la seu de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi. El mateix dia de la funció sí que es vendran entrades a la taquilla del Teatre Calderón.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles