MALDITAS PLUMAS

SOL PICÓ

18/03/2021 20:00 hores

A Malditas plumas fem un recorregut pels diferents episodis de la vida d’un personatge, interpretat per Sol Picó, en un viatge que transita entre la tendresa i la decadència. En aquest relat, el públic coneix la història d’aquesta vedet del Paral·lel i comparteix els seus records, les seves experiències, les seves vivències… Però, i si potser mai va arribar a ser-ho i això són només els seus somnis, les seves projeccions vitals, els seus desitjos no acomplerts? Potser és tot plegat un gran deliri, que, tot i que ens transporta a un lloc i a una època molt concrets, ens connecta també amb el sentiment més humà i, per tant, més universal: la por a la mort, a la degradació, a la pèrdua… a desaparèixer.

En Malditas plumas hacemos un recorrido por los diferentes episodios de la vida de un personaje, interpretado por Sol Picó, en un viaje que transita entre la ternura y la decadencia. En este relato, el público conoce la historia de esta vedet del Paral·lel y comparte sus recuerdos, sus experiencias, sus vivencias… Pero, y si quizás nunca llegó a serlo y esto son solo sus sueños, sus proyecciones vitales, sus deseos no cumplidos? Quizás es todo ello un gran delirio, que, a pesar de que nos transporta a un lugar y en una época muy concretos, nos conecta también con el sentimiento más humano y, por lo tanto, más universal: el miedo en la muerte, a la degradación, a la pérdida… a desaparecer.


Fitxa artística

Direcció i interpretació
Sol Picó

Textos
Cristina Morales, Francisco Casavella i Heinrich Böll

Adaptació
Cristina Morales

Espai escènic
Joan Manrique

Vestuari
Joan Miquel Reig

Il·luminació
Sylvia Kuchinow

Música
Aurora Bauzà i Pere Jou

Coproducció
Sol Picó i Teatre Nacional de Catalunya


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 15 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Durada: 60 minuts.

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles