MANEL

En concert

27/12/2016 11:00 hores

Pronunciar el nom de Manel és parlar del fenomen musical de substrat independent més important de l’últim lustre a Espanya. Mesos després de tancar davant 60.000 espectadors (La Mercè, 2014) la gira de “Atletes, baixin de l’escenari”, Manel puja de nou als escenaris per a presentar el seu nou àlbum “Jo competeixo”. A diferència dels tres anteriors, registrats en la més estricta intimitat, el quart disc del quartet barceloní significa la seua primera experiència al costat d’un productor, el nord-americà Jake Aron. Amb la seua ajuda, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé experimenten una decidida inflexió cap al pop contemporani.

Pronunciar el nombre de Manel es hablar del fenómeno musical de sustrato independiente más importante del último lustro en España. Meses después de cerrar ante 60.000 espectadores (La Mercè, 2014) la gira de “Atletes, baixin de l’escenari”, Manel se sube a los escenarios para presentar su nuevo álbum, “Jo competeixo”. A diferencia de los tres anteriores, registrados en la más estricta intimidad, el cuarto disco del cuarteto barcelonés significa su primera experiencia junto a un productor, el norteamericano Jake Aron. Con su ayuda, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó y Arnau Vallvé experimentan una decidida inflexión hacia el pop contemporáneo.

Durada: 90 minuts
Gènere: Música pop
Producció: Fina Estampa

* Preu de les entrades: 20 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles