MANEL

En concert

27/12/2016 11:00 hores

Pronunciar el nom de Manel és parlar del fenomen musical de substrat independent més important de l’últim lustre a Espanya. Mesos després de tancar davant 60.000 espectadors (La Mercè, 2014) la gira de “Atletes, baixin de l’escenari”, Manel puja de nou als escenaris per a presentar el seu nou àlbum “Jo competeixo”. A diferència dels tres anteriors, registrats en la més estricta intimitat, el quart disc del quartet barceloní significa la seua primera experiència al costat d’un productor, el nord-americà Jake Aron. Amb la seua ajuda, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé experimenten una decidida inflexió cap al pop contemporani.

Pronunciar el nombre de Manel es hablar del fenómeno musical de sustrato independiente más importante del último lustro en España. Meses después de cerrar ante 60.000 espectadores (La Mercè, 2014) la gira de “Atletes, baixin de l’escenari”, Manel se sube a los escenarios para presentar su nuevo álbum, “Jo competeixo”. A diferencia de los tres anteriores, registrados en la más estricta intimidad, el cuarto disco del cuarteto barcelonés significa su primera experiencia junto a un productor, el norteamericano Jake Aron. Con su ayuda, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó y Arnau Vallvé experimentan una decidida inflexión hacia el pop contemporáneo.

Durada: 90 minuts
Gènere: Música pop
Producció: Fina Estampa

* Preu de les entrades: 20 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles