MARABUNTA

Guillem Albà & The All In Orchestra

08/07/2016 11:59 hores

‘Marabunta’ és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure en la cara. ‘Marabunta’ és el nou treball de Guillem Albà & The All In Orchestra. Un xou de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

Marabunta es locura. Es descontrol con clase. No querer despeinarse, y acabar perdiendo los pantalones. Pero con una sonrisa en la cara. Marabunta es el nuevo trabajo de Guillem Albà & The All In Orchestra. Un show de clown, enérgico y energético, catapultado por la mejor música en directo.

Gènere: Música – show
Autor: Guillem Albà
Direcció: Guillem Albà
Música: Iñaki Marquiegui i Manu Estoa
Intèrprets: Guillem Albà (actor/clown), Manu Estoa (guitarra), Iñaki Marquiegui (baix), Martí Soler (bateria), Albert Comaleras (saxo), Àlvar Monfort (trompeta) i Edgar Gómez (trombó)
Producció: Guillem Albà

Preu de les entrades: 8 i 6 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles