MARABUNTA

Guillem Albà & The All In Orchestra

08/07/2016 11:59 hores

‘Marabunta’ és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure en la cara. ‘Marabunta’ és el nou treball de Guillem Albà & The All In Orchestra. Un xou de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

Marabunta es locura. Es descontrol con clase. No querer despeinarse, y acabar perdiendo los pantalones. Pero con una sonrisa en la cara. Marabunta es el nuevo trabajo de Guillem Albà & The All In Orchestra. Un show de clown, enérgico y energético, catapultado por la mejor música en directo.

Gènere: Música – show
Autor: Guillem Albà
Direcció: Guillem Albà
Música: Iñaki Marquiegui i Manu Estoa
Intèrprets: Guillem Albà (actor/clown), Manu Estoa (guitarra), Iñaki Marquiegui (baix), Martí Soler (bateria), Albert Comaleras (saxo), Àlvar Monfort (trompeta) i Edgar Gómez (trombó)
Producció: Guillem Albà

Preu de les entrades: 8 i 6 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles