MARALA

GIRA JOTA DE MORIR

11/11/2023 20:00 hores

El trio musical Marala, integrat per la valenciana Sandra Monfort, la catalana Selma Bruna i la mallorquina Clara Fiol, tres veus, tres accents i un projecte extraordinari. Les Marala acaben de guanyar el Premi Carles Santos de l’IVC al Millor Disc de l’Any i Millor Disc de Música Tradicional Popular, Premi Ovidi Montllor al Millor Disc de Folk i Millor Disc de l’Any 2022, segons la crítica, per la revista Enderrock i ben posicionades en les llistes del millor disc en mitjans com Mondosonoro, Ara, El Temps… Finalistes dels Premios MIN 2023 “Mejor Disco” i “Mejor Disco de Raíz”.

Marala presenten el seu últim treball, Jota de morir, publicat en setembre de 2022, en el qual s’inclouen temes com “A la vora del riu mare”, “Canteu a l’albat” o “Nana naneta”.

 

El trío musical Marala, integrado por la valenciana Sandra Monfort, la catalana Selma Morena y la mallorquina Clara Fiol, tres voces, tres acentos y un proyecto extraordinario. Las Marala acaban de ganar el premio Carles Santos del IVC al Mejor disco del año y Mejor disco de música tradicional popular, Premio Ovidi Montllor al Mejor disco de Folk y Mejor Disco del Año 2022 según la crítica, por la revista Enderrock, y muy posicionadas en las listas del mejor disco en medios como Mondosonoro, Ara, El Temps… Finalistas de los Premios MIN 2023 Mejor Disco y Mejor Disco de Raíz.

Marala presentan su último trabajo, Jota de morir, publicado el septiembre de 2022, en el cual se incluyen temas como “A la vora del riu mare”, “Canteu a l’albat” o “Nana naneta”.


Preus i horaris

Preu: 10 €

Horari de taquilla:

- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles