MARAT-SADE- Atalaya Teatro

MOSTRA DE TEATRE

12/04/2016 15:37 hores

En 1964 Peter Weiss va escriure un dels textos més mítics del segle XX, Marat/Sade. Mig segle després manté una tremenda vigència i modernitat tant en el seu contingut com en la seua forma. La vintena de temes interpretats en viu confereixen al muntatge un aire de musical i sobreïx en la seua estructura la proposta de teatre dins del teatre; el públic seu davant actors coetanis, els quals encarnen a malalts del manicomi de Charenton, que interpreten en 1808 a personatges de la Revolució Francesa.

En 1964 Peter Weiss escribió uno de los textos míticos del siglo XX, Marat/Sade. Medio siglo después mantiene una tremenda vigencia y modernidad tanto en su contenido como en su forma. La veintena de temas interpretados en vivo confieren al montaje un aire de musical y sobresale en su estructura la propuesta de teatro dentro del teatro; el público se sienta ante actores coetáneos, los cuales encarnan a enfermos del manicomio de Charenton, que interpretan en 1808 a personajes de la Revolución Francesa.

Durada: 100 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Castellano
Autor: Peter Weiss
Direcció: Ricardo Iniesta
Intèrprets: Jerónimo Arena, Manuel Asensio, Silvia Garzón, Carmen Gallardo, Raúl Vera, María Sanz, Lidia Mauduit i Raúl Sirio
Producció: Atalaya Teatro i Festival GREC de Barcelona

Preu de les entrades: 10 euros (pati de butaques) – 8 (amfiteatre i socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles