MARAT-SADE- Atalaya Teatro

MOSTRA DE TEATRE

12/04/2016 15:37 hores

En 1964 Peter Weiss va escriure un dels textos més mítics del segle XX, Marat/Sade. Mig segle després manté una tremenda vigència i modernitat tant en el seu contingut com en la seua forma. La vintena de temes interpretats en viu confereixen al muntatge un aire de musical i sobreïx en la seua estructura la proposta de teatre dins del teatre; el públic seu davant actors coetanis, els quals encarnen a malalts del manicomi de Charenton, que interpreten en 1808 a personatges de la Revolució Francesa.

En 1964 Peter Weiss escribió uno de los textos míticos del siglo XX, Marat/Sade. Medio siglo después mantiene una tremenda vigencia y modernidad tanto en su contenido como en su forma. La veintena de temas interpretados en vivo confieren al montaje un aire de musical y sobresale en su estructura la propuesta de teatro dentro del teatro; el público se sienta ante actores coetáneos, los cuales encarnan a enfermos del manicomio de Charenton, que interpretan en 1808 a personajes de la Revolución Francesa.

Durada: 100 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Castellano
Autor: Peter Weiss
Direcció: Ricardo Iniesta
Intèrprets: Jerónimo Arena, Manuel Asensio, Silvia Garzón, Carmen Gallardo, Raúl Vera, María Sanz, Lidia Mauduit i Raúl Sirio
Producció: Atalaya Teatro i Festival GREC de Barcelona

Preu de les entrades: 10 euros (pati de butaques) – 8 (amfiteatre i socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles