MARIA ARNAL & MARCEL BAGÉS + MIREIA VIVES & BORJA PENALBA

22/12/2017 12:29 hores

L’escenari del Teatre Calderón d’Alcoi acollirà les actuacions de dos duets molt particulars: Maria Arnal i Marcel Bagés i Mireia Vives i Borja Penalba. Els primers han construït un discurs al voltant de la memòria a partir d’enregistraments de fonoteques digitalitzades i presentaran el seu primer llarga durada, ’45 cerebros y 1 corazón’. Els segons, després de posar música als poemes del llibre ‘L’amor fora de mapa’ de Roc Casagran, s’han decidit a mostrar les seues composicions pròpies a ritme de pop, rock i rumba al disc ‘Línies en el cel elèctric’.

El escenario del Teatre Calderón d’Alcoi acogerá las actuaciones de dos dúos muy particulares: Maria Arnal i Marcel Bagés y Mireia Vives i Borja Penalba. Los primeros han construido un discurso alrededor de la memoria a partir de grabaciones de fonotecas digitalizadas y presentarán su primer larga duración, ’45 cerebros y 1 corazón’. Los segundos, después de poner música a los poemas del libro ‘L’amor fora de mapa’ de Roc Casagran, se han decidido a mostrar sus composiciones propias a ritmo de pop, rock y rumba en el disco ‘Línies en el cel elèctric’.

Durada: 2 hores i mitja
Gènere: Cançó d’autor contemporània

* Preu de les entrades: 12 euros (pati de butaques), 10 euros (amfiteatre), 8 euros (Club de l’Espectador, Joves fins a 25 anys i socis de la Coordinadora Alcoià i Comtat pel Valencià i Escola Valenciana). Els descomptes només són aplicables en la venda a taquila. Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació en la taquilla. Les persones amb mobilitat reduïda poden comprar les seues entrades a la taquilla del Teatre Calderón o reservar-les mitjançant el telèfon 965547371. Entrades generals a la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles