MARIA DEL MAR BONET

CANTA 'ALENAR'

22/12/2015 11:39 hores

Ningú com ella als Països Catalans defensa tan bé l’instint per entrecreuar cultures o la universalitat de la cançó. Maria del Mar Bonet interpreta en aquesta ocasió i de principi a fi un dels seus discos més emblemàtics: Alenar, publicat originalment l’any 1977 i amb cançons com ‘Es fa llarg esperar’, ‘Les Illes’ i ‘Aquest temps de calabruix’. Una producció que s’estrenà amb èxit rotund l’abril de 2015 al Festival Blues & Ritmes de Badalona i que es completa amb cançons dels discos que la cantant mallorquina va publicar just abans d’Alenar, algunes de les quals fa dècades que no canta com ‘No trobaràs la mar’, ‘Aigo’ i ‘Dona’m sa mà’.

Nadie cómo ella en els Països Catalans defiende tan bien el instinto para entrecruzar culturas o la universalidad de la canción. Maria del Mar Bonet interpreta en esta ocasión y de principio a fin uno de sus discos más emblemáticos: Alenar, publicado originalmente en 1977 y con canciones como ‘Es fa llarg esperar’, ‘Les Illes” y ‘Aquest temps de calabruix’. Una producción que se estrenó con éxito rotundo en abril de 2015 en el Festival Blues & Ritmes de Badalona y que se completa con canciones de los discos que la cantante mallorquina publicó justo antes de Alenar, algunas de las cuales hace décadas que no canta como ‘No trobaràs la mar’, ‘Aigo’ y ‘Dona’m sa mà’.

Durada: 90 minuts
Gènere: Cançó d’autor
Intèrprets: Maria del Mar Bonet (veu, guitarra i ‘cuatro’) Dani Espasa (piano, acordió i cors), Vicens Solsona (guitarres), Tobal Rentero (arxillaüt i bandúrria), Jordi Gaspar (contrabaix), Antonio Sánchez (percussions), Dani Espasa (piano, acordió i cors) i Marc Vidal (bateria i percussions)
Producció: Yanni Munujos per Comunicamanagers

Preu de les entrades: 20 i 24 euros (públic general) – 20 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles