MASTODONTE

AMB ASIER ETXEANDIA

17/01/2020 21:00 hores

“Mastodonte” és el projecte musical liderat per Asier Etxeandia i Enrico Barbaro que ha vist la llum en forma d’àlbum conceptual sacsejant el nou panorama musical. “La Transfiguración del Mastodonte” és un viatge emocional en forma de concert, com l’anatomia d’una vida, amb les seues diferents etapes, actes que conformen les seues cançons, èpiques i rotundes. Un viatge conceptual a través de la vivència d’un ésser humà, des d’una vida anterior al seu naixement, passant per la infantesa, adolescència, el descobriment de la passió i l’amor, la maduresa, la pèrdua, el perdó i la mort i serena acceptació dels seus errors.

“Mastodonte” es el proyecto musical liderado por Asier Etxeandia y Enrico Barbaro que ha visto la luz en forma de álbum conceptual sacudiendo el nuevo panorama musical. “La Transfiguración del Mastodonte” es un viaje emocional en forma de concierto, como la anatomía de una vida, con sus diferentes etapas, actos que conforman sus canciones, épicas y rotundas. Un viaje conceptual a través de la vivencia de un ser humano, desde una vida anterior a su nacimiento, pasando por la niñez, adolescencia, el descubrimiento de la pasión y el amor, la madurez, la pérdida, el perdón y la muerte y serena aceptación de sus errores.


Fitxa artística

Veu
Asier Etxeandia

Baix, sintetitzadors, programacions
Enrico Barbaro

Guitarra elèctrica
Ivan Prada

Bateria
Pino Rovereto

Piano, Percussió, Bateria electrònica, Saxo, Guitarra acústica
Domi Oliver

Violoncello, Percussions
Enrico Barbaro Jr


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 15 i 20€

Amb descompte per a joves.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles