MAYDAY

CORPORACIÓ MUSICAL PRIMITIVA D'ALCOI

23/02/2020 18:30 hores

El concert temàtic de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi es centra enguany en la crisi i el canvi climàtic. Una crida musical davant la situació d’emergència que presenta el nostre planeta: un crit de socors mitjançant la música. El programa inclou composicions que ens parlen de la naturalesa, de manera explícita en alguns casos o al·legòrica en altres. Una panoràmica musical des de les quatre estacions fins l’evocació de les forces de la natura, passant pels paisatges i els fenòmens atmosfèrics. En definitiva, un toc d’atenció davant una situació que cal revertir entre tots.

El concierto temático de la Corporación Musical Primitiva de Alcoy se centra este año en la crisis y el cambio climático. Un llamamiento musical ante la situación de emergencia que presenta nuestro planeta: un grito de socorro mediante la música. El programa incluye composiciones que nos hablan de la naturaleza, de manera explícita en algunos casos o alegórica en otras. Una panorámica musical desde las cuatro estaciones hasta la evocación de las fuerzas de la natura, pasando por los paisajes y los fenómenos atmosféricos. En definitiva, un toque de atención ante una situación que hay que revertir entre todos.


Fitxa artística

Direcció
Àngel Lluís Ferrando

Intèrprets
Corporació Musical Primitiva d'Alcoi

Amb la col·laboració del Cor de Veus Blanques d'Alcoi


Preus i horaris

Preu 6 i 8€

Durada: 90 minuts.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles