MEDEA- Thomas Noone Dance

MOSTRA DE TEATRE

12/04/2016 15:34 hores

La Medea d’Eurípides és una de les històries de traïció més dramàtiques mai escrites. En la versió del mite que recrea Thomas Noone som testimonis de l’amor i el desamor, l’admiració i el menyspreu, veiem com els personatges competeixen entre ells a través de l’ús d’una dansa rica, complexa i molt física que ofereix un contrast entre un elevat dinamisme i moments d’exquisida fragilitat i intimitat. Els intèrprets teixeixen la seua pròpia realitat, abrigallats per una suggeridora video projecció.

La Medea de Eurípides es una de las historias de traición más dramáticas jamás escritas. En la versión del mito que recrea Thomas Noone somos testigos del amor y el desamor, la admiración y el desprecio, vemos cómo los personajes compiten entre ellos a través del uso de una danza rica, compleja y muy física que ofrece un contraste entre un elevado dinamismo y momentos de exquisita fragilidad e intimidad. Los intérpretes tejen su propia realidad, arropados por una sugerente video proyección.

Durada: 60 minuts
Gènere: Dansa
Direcció: Thomas Noone
Intèrprets: Javier G. Arozena, Alba Barral, Jerónimo Forteza, Erik Regoli, Karolina Szymura i Eleonora Tirabass
Producció: Thomas Noone Dance i Mercat de les Flors

Preu de les entrades: 8 euros (pati de butaques) – 6 (amfiteatre i socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles