Memòries d’una puça, Cia. Sol Picó

DANSA

28/09/2013 16:53 hores

En aquest espectacle Sol Picó ens dóna la seua particular visió sobre La Decadència i La Desolació, temes candents en aquests moments de convulsió social. Una reflexió sobre l’actualitat, vista com un huracà devastador que no ens permet avançar, un èxode impossible, i sobre la necessitat de canviar aquest món, d’escapar d’aquesta situació asfixiant. Tres nòmades, patètics d’a prop i insignificants des de lluny, ens proposen un viatge de transhumància, amb un final que els situa a la deriva, com un missatge en una botella, un desig, una petició desesperada d’ajuda… La fantasia i l’absurd són els eixos d’aquesta peça coreogràfica. Un exercici sincer, auster, minimalista i convuls.

En este espectáculo Sol Picó nos da su particular visión sobre La Decadencia y La Desolación, temas candentes en estos momentos de convulsión social. Una reflexión sobre la actualidad, vista como un huracán devastador que no nos permite avanzar, un éxodo imposible, y sobre la necesidad de cambiar este mundo, de escapar de esta situación asfixiante. Tres nómadas, patéticos de cerca e insignificantes de lejos, nos proponen un viaje trashumántico, con un final que les sitúa a la deriva, como un mensaje en una botella, un deseo, una petición desesperada de ayuda… La fantasía y el absurdo son los ejes de esta pieza coreográfica. Un ejercicio sincero, austero, minimalista y convulso.

Durada: 60 minuts
Producció: Companyia Sol Picóclubespectador
Ballarins: Sol Picó, Valentí Rocamora i Torà i Carlos Fernández Fuentes. Direcció: Sol Picó
Preu: 15 euros / 12 euros / 10 euros (amb descompte Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles