MERLÍN, UN MUSICAL DE LEYENDA

TRENCACÍS PRODUCCIONS

08/05/2018 10:53 hores

Ens endinsarem en un món de mags, fades i bruixots on la màgia serà un element indispensable. Objectes que leviten, elements que es convertixen en altres elements, aparicions màgiques, transformacions… Una aurèola de fantasia que no deixarà de sorprendre’ns durant tot l’espectacle i que ens farà creure que tot és possible. ‘Merlín, un musical de leyenda’ és un musical per a tots els públics amb una il·luminació cuidada fins a l’últim detall, una escenografia pensada perquè es transforme davant dels ulls de l’espectador i més de 60 peces de vestuari que transformaran als actors en més de 40 personatges. T’esperem al Teatre per a disfrutar d’un gran musical.

Nos adentraremos en un mundo de magos, hadas y brujos donde la magia será un elemento indispensable. Objetos que levitan, elementos que se convierten en otros elementos, apariciones mágicas, transformaciones… Una aureola de fantasía que no dejará de sorprendernos durante todo el espectáculo y que nos hará creer que todo es posible. ‘Merlín, un musical de leyenda’ es un musical para todos los públicos con una iluminación cuidada hasta el último detalle, una escenografía pensada para que se transforme ante los ojos del espectador y más de 60 piezas de vestuario que transformarán a los actores en más de 40 personajes. Te esperamos en el Teatro para disfrutar de un gran musical.

Gènere: teatre musical
Direcció: José Tomàs Chàfer
Text: Josep Mollà
Música original i lletres: Noèlia Pérez i Josep Zapater
Intèrprets: Javier Gurruchaga, José Gasent, Marina Damer, Paola Navalón, Jordi Ballester, Arturo Sebastià, Fátima Gregorio i Sergio Escribano
Durada: 90 minuts
Idioma: castellà

Preu de les entrades: 12 euros (pati de butaques), 10 euros (amfiteatre), 8 euros (Club de l’Espectador, Joves fins a 25 anys). A la venda en taquilla i en Internet (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles