MI GRAN OBRA

David Espinosa

21/12/2017 13:01 hores

‘Mi gran obra’ és una utopia: un espectacle de gran format que no escatima en despeses, amb material i equip artístic il·limitat. Amb un xicotet matís: l’escala no és 1:1. Aquesta peça qüestiona el valor dels grans projectes, d’aquelles creacions artístiques que treballen amb elevats pressupostos i el vertader valor cultural és difícilment demostrable, obres faraòniques i efectistes però poc honestes, carregades d’adorns però buides de contingut.

‘Mi gran obra’ es una utopía: un espectáculo de gran formato que no escatima en gastos, con material y equipo artístico ilimitado. Con un pequeño matiz: la escala no es 1:1. Esta pieza cuestiona el valor de los grandes proyectos, de aquellas creaciones artísticas que trabajan con elevados presupuestos y el verdadero valor cultural es difícilmente demostrable, obras faraónicas y efectistas pero poco honestas, cargadas de adornos pero vacías de contenido.

Durada: 1 hora
Gènere: Teatre d’objectes damunt de l’escenari
Direcció i creació: David Espinosa
Intèrprets: David Espinosa – Cía. Hekinah Degul
Producció: David Espinosa i El Local Espacio de Creación

* Preu de les entrades: 10 euros. Amb un màxim de 20 espectadors per funció. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles