MIEDO- Nova data!

ALBERT PLA

12/12/2020 20:30 hores

Albert Pla ens proposa en aquesta ocasió un viatge íntim i molt personal, des de la infància fins més enllà de la sepultura, per les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix eixe fantasma que viu en la nostra ment, alimentat pels nostres pensaments, la por.

Albert Pla nos propone en está ocasión un viaje íntimo y muy personal, desde la infancia hasta más allá de la sepultura, por las sensaciones, las emociones y los sentimientos que nos produce ese fantasma que vive en nuestra mente alimentado por nuestros pensamientos, el miedo.


Fitxa artística

Idea original
Albert Pla

Direcció
Pepe Miravete

Intèrpret
Albert Pla

Disseny d'art
Mondogo

Música i cançons
Albert Pla i Raül Refree

Visuals
Nueveojos

Espai sonor
Judit Farrés

Producció
Diana Glusberg i Pedro Páramo


Multimèdia


Tickets

Comprobando disponibilidad de entradas...

Preus i horaris

COMPRAR TICKETS »
Informació d'interés

Aquest esdeveniment ha sigut cancel·lat en la seua data original (27 de març) seguint les directrius de tancament d'espais públics dictades per l'Ajuntament d'Alcoi amb motiu de la Covid-19. Des de TicketAlcoi s'enviarà un correu electrònic als usuaris i les usuàries que van adquirir les seues localitats via telemàtica, per tal d'oferir-los l'opció de retornar les entrades. Si la compra es va fer mitjançant el servei de taquilla, les devolucions es faran una vegada que passe la quarantena.

Calendari d'espectacles