MIEDO

ALBERT PLA

12/12/2020 20:30 hores

Albert Pla ens proposa en aquesta ocasió un viatge íntim i molt personal, des de la infància fins més enllà de la sepultura, per les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix eixe fantasma que viu en la nostra ment, alimentat pels nostres pensaments, la por.

Albert Pla nos propone en está ocasión un viaje íntimo y muy personal, desde la infancia hasta más allá de la sepultura, por las sensaciones, las emociones y los sentimientos que nos produce ese fantasma que vive en nuestra mente alimentado por nuestros pensamientos, el miedo.


Fitxa artística

Idea original
Albert Pla

Direcció
Pepe Miravete

Intèrpret
Albert Pla

Disseny d'art
Mondogo

Música i cançons
Albert Pla i Raül Refree

Visuals
Nueveojos

Espai sonor
Judit Farrés

Producció
Diana Glusberg i Pedro Páramo


Multimèdia


Preus i horaris

12 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

* Recorda que si encara tens les entrades del concert cancel·lat del passat mes de març, has de vindre a la taquilla, fer la devolució i adquirir-les per a aquesta nova data.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

 

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles