Montse Cortés

CANT FLAMENC

14/01/2014 09:34 hores

Gitana catalana amb ancestres granadins -filla d’andalusos- , Montse Cortés és, sense cap dubte, una de les veus joves de més genuí accent flamenc. ‘Flamencas en la sombra’ és un homenatge a aquelles veus oblidades que no obstant això van deixar una profunda petjada en el flamenc per la seua originalitat o per la seua aportació. Per a moltes d’aquestes dones la possibilitat que el seu cant traspassara els límits del seu cercle més privat era totalment inviable, ja fora per les circumstàncies de la seua vida, del moment históric que els toqués viure o pel pes d’unes tradicions que les mantenien lligades a un compromís familiar i privat.

Gitana catalana con ancestros granadinos -hija de andaluces- , Montse Cortés es, sin lugar a dudas, una de las voces jóvenes de más genuino acento flamenco. ‘Flamencas en las sombra’ es un homenaje a aquellas voces olvidadas que sin embargo dejaron una profunda huella en el flamenco por su originalidad o por su aportació. Para muchas de estas mujeres la posibilidad de que su cante traspasara los límites de su círculo más privado era totalmente inviable, ya fuera por las circunstancias de su vida, por el momento histórico que les tocó vivir o por el peso de unas tradiciones que las mantenían ligadas a un compromiso familiar y privado.

Gènere: Cant flamenc
Durada: 90 minuts
Producció: Elena Santonja
Intèrprets: Montse Cortés (cant) estarà acompanyada per Paco Heredia a la guitarra
Preu de les entrades: 11 i 13 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles