MOVIMIENTOS POR BULERÍAS

COMPAÑÍA ANTONIO GADES

06/02/2022 19:00 hores

‘Movimientos por bulerías’ és un espectacle familiar que fa un recorregut sobre l’evolució de la dansa i del flamenc. És una obra amena i didàctica que portarà al públic en un viatge a través del temps, l’espai i la història que modelen la disciplina mundialment coneguda com a Dansa Espanyola. Antonio Gades, sí, però també Lorca, La Argentinita, Goya, Marienma, Pilar López, Antonio Canales, Diaghilev, Manuel de Falla… són alguns dels personatges que transiten per aquesta història. Tots ells formen part d’una cadena de coneixements la inspiració primera dels quals sorgeix de la forma d’expressió dels pobles i les gents que van habitar la península Ibèrica al llarg dels segles.

Movimientos por bulerías es un espectáculo familiar que hace un recorrido sobre la evolución de la danza y del flamenco. Es una obra amena y didáctica que llevará al público en un viaje a través del tiempo, el espacio y la historia que modelan la disciplina mundialmente conocida como Danza Española. Antonio Gades, sí, pero también Lorca, La Argentinita, Goya, Marienma, Pilar López, Antonio Canales, Diaghilev, Manuel de Falla… son algunos de los personajes que transitan por esta historia. Todos ellos forman parte de una cadena de conocimientos cuya inspiración primera surge de la forma de expresión de los pueblos y las gentes que habitaron la península Ibérica a lo largo de los siglos.

Dossier de l’espectacle.


Fitxa artística

Idea original i guió
Eugenia Eiriz de Gades

Coreografia
Mayte Chico, amb extractes d'Antonio Gades

Directora artística
Stella Arauzo

Amb la col·laboració especial de María Esteve


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 25 i 30 euros

Durada: 70 minuts

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (associats i joves) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (asociados y jóvenes) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles