MUERTE EN EL NILO

Focus

20/09/2018 08:00 hores

Sens dubte ‘Muerte en el Nilo’ és un dels títols més famosos de l’extensa obra d’Agatha Christie. Va començar com a novel·la en 1937 i va guanyar enorme popularitat arran de la pel·lícula de 1978 protagonitzada per Peter Ustinov, David Niven, Mia Farrow, Bette Davis i Michael York entre uns altres. Com ocorre amb diversos dels títols més famosos de l’autora, ‘Muerte en el Nilo’ es va estrenar també com a obra teatral adaptada per la pròpia Agatha Christie en 1942. Una revisió contemporània d’un imaginari clàssic, presentant-lo a través d’una dramatúrgia revisada, una posada en escena actual, música, cançons, coreografia escènica i projeccions.

Sin duda ‘Muerte en el Nilo’ es uno de los títulos más famosos de la extensa obra de Agatha Christie. Empezó como novela en 1937 y ganó enorme popularidad a raíz de la película de 1978 protagonizada por Peter Ustinov, David Niven, Mia Farrow, Bette Davis y Michael York entre otros. Como ocurre con varios de los títulos más famosos de la autora, Muerte En El Nilo se estrenó también como obra teatral adaptado por la propia Agatha Christie en 1942. Una revisión contemporánea de un imaginario clásico, presentándolo a través de una dramaturgia revisada, una puesta en escena actual, música, canciones, coreografía escénica y proyecciones.

Gènere: Teatre
Direcció: Víctor Conde
Producció: Focus
Intèrprets: Pablo Puyol, Adriana Torrebejano, Fernando Vaquero, Ana Rujas, Ana Escribano, Miguel García Borda, Sergio Blanco, Lorena de Orte, Paula Moncada i Dídac Flores

* Preu de les entrades: 18 euros (pati de butaques), 16 euros (amfiteatre). A la venda en taquilla i en Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles