MULAN

LA COMPANYIA DE ROW

20/05/2023 19:00 hores

La Companyia de Row presenta un musical per a tota la família basat en la llegenda de Mulan. Tots coneixem la història d’aquesta valenta nascuda a la Xina, que va decidir fer-se passar per un home per a lluitar contra l’exèrcit dels Huns per a salvar el seu pare. Mulan viurà al costat dels altres personatges noves aventures que desbordaran diversió tant en joves com en adults.

Un musical original carregat d’efectes visuals i números musicals en els quals tant el valor, com la lleialtat i l’honor seran els ingredients fonamentals.

La Compañía de Row presenta un musical para toda la familia basado en la leyenda de Mulán. Todos conocemos la historia de esta valiente nacida en China, que decidió hacerse pasar por un hombre para luchar contra el ejército de los Hunos para salvar a su padre. Mulán vivirá junto a los demás personajes nuevas aventuras que derrocharán diversión tanto en jóvenes como adultos.

Un musical original cargado de efectos visuales y números musicales en los que tanto el valor, como la lealtad y el honor serán los ingredientes fundamentales.


Fitxa artística

Adaptació: La Companyia de Row
Escenografia: Miguel Sánchez i Quique González
Música: Carlos Mansa


Multimèdia


Preus i horaris

Preu: 8 i 6 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles