Murphy, amb Vol Ras

TEATRE D'HUMOR

27/09/2013 11:58 hores

Murphy i els seus seguidors diuen: “Si alguna cosa pot anar malament, anirà malament. Si encara pot anar pitjor, anirà pitjor “. “La torrada sempre cau del costat de la mantega”. “Si moltes coses poden anar malament, anirà mal la que més problemes provoque”. Açò i molt més … Quantes vegades hem vist com es complia la llei de Murphy: en canviar de carril en una autopista en caravana i automàticament avançar el carril en què estàvem, quan cau al sòl l’única cosa que es podia trencar, quan en un examen ens ha caigut la pregunta del tema que no havíem estudiat, quan en tenir pressa per arribar a algun lloc tot es posa en contra nostra per a retardar-nos.

Murphy y sus seguidores dicen: “Si algo puede ir mal, irá mal. Si aún puede ir peor, irá peor “. “La tostada siempre cae del lado de la mantequilla”. “Si muchas cosas pueden ir mal, irá mal la que más problemas provoque”. Esto y mucho más … Cuántas veces hemos visto como se cumplía la ley de Murphy: al cambiar de carril en una autopista en caravana y automáticamente avanzar el carril en que estábamos, cuando cae al suelo la única cosa que se podía romper, cuando en un examen nos ha caído la pregunta del tema que no habíamos estudiado, cuando al tener prisa por llegar a algún sitio todo se pone en contra nuestra para retrasarnos.

Durada: 90 minuts
Idioma: Català
Producció: Vol Ras
Intèrprets: Joan Faneca, Xavier Amatller ‘Notxa’ i Hèctor Boada. Direcció: Miquel Gorriz
Preu: 12 euros / 10 euros / 8 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles