MÚSICA PER ALS VERSOS, VERSOS PER A LA MÚSICA

CORPORACIÓ MUSICAL PRIMITIVA

27/12/2016 11:39 hores

Imatges, poemes i música en el centenari del naixement de Joan Valls Jordà, record a l’artista que des de la seua terra va viure obert a l’univers. Una ullada al món Valls, al seu temps i pensament al món pel qual va lluitar i que també és el nostre món. La seua petjada en els mots fets música.

Imágenes, poemas y música en el centenario del nacimiento de Joan Valls Jordà, recuerdo al artista que desde su tierra vivió abierto al universo. Un vistazo en el mundo Valls, a su tiempo y pensamiento en el mundo por el cual luchó y que también es nuestro mundo. Su huella en las palabras hechas música.

Durada: 90 minuts
Gènere: Música de banda
Direcció: Eduard Terol i Botella
Producció: Corporació Musical Primitiva d’Alcoi

* Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.

 

joanvallz


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles