MUSIQUERIES SIMFÒNIQUES

UNIÓ MUSICAL + DANI MIQUEL

22/11/2018 12:51 hores

Dani Miquel dolçainer, compositor i cantautor valencià nascut a l’Alcúdia (Ribera Alta), és un referent de la música per a xiquets en la nostra llengua. Ha format part d’alguns grups de folk i en l’actualitat fa carrera en solitari com a canta-cançons amb actuacions per a tota la familia. Al concert s’interpretaran algunes de les cançons i nadaletes més conegudes de Dani Miquel amb l’acompanyament instrumental de la banda de música de la Societat Unió Musical d’Alcoi sota la batuta del seu director Iñaki Lecumberri Camps.

Dani Miquel chirimitero, compositor y cantautor valenciano nacido en l’Alcúdia (Ribera Alta), es un referente de la música para niños en nuestra lengua. Ha formado parte de algunos grupos de folk y en la actualidad hace carrera en solitario como canta-canciones con actuaciones para toda la familia. En el concierto se interpretarán algunas de las canciones y villancicos más conocidas de Dani Miquel con el acompañamiento instrumental de la banda de música de la Societat Unió Musical d’Alcoi bajo la batuta de su director Iñaki Lecumberri Camps.

* Preu de les entrades: 5 euros (xiquets fins als 12 anys) i 7 euros (adults).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles