NADAL A CASA DELS CUPIELLO, d’Eduardo de Filippo

COMPANYIA TEATRE MICALET

10/12/2022 20:00 hores

Nàpols. A casa dels Cupiello es prepara la Nit de Nadal. Mentre Luca Cupiello munta amb il·lusió el seu pessebre, la seua dona Concetta fa el menjar i intenta posar un poc d’ordre en aquell desgavell de casa. Amb ells viuen el fill, Tommassino, que es nega a créixer i no para de fer de les seues i el tiet Pasqualí, un hipocondríac que es queixa per tot.

Durant la nit irromp a casa la filla, Ninuccia, que acaba de tindre l’enèsima discussió amb el seu marit Nicolino i està més que disposada a deixar-lo per fugir amb el seu vertader amor, Vittorio.

Els malentesos i els embolics que sorgeixen entre tots els membres de la peculiar família Cupiello són la clau d’aquesta divertida comèdia d’Eduardo de Filippo que la Companyia Teatre Micalet porta a escena sota la direcció de Joan Peris.

Josep Manel Casany guanyador el Premi de les Arts Escèniques Valencianes 2018 al millor actor pel seu paper de Luca Cupiello.

Durada: 90 minuts

Nápoles. En la casa de los Cupiello se prepara la Nochebuena. Mientras Luca Cupiello monta con ilusión su pesebre, su mujer Concetta hace la comida e intenta poner un poco de orden en aquel follón de casa. Con ellos viven el hijo, Tommassino, que se niega a crecer y no para de hacer de las suyas y el tío Pasqualí, un hipocondríaco que se queja por todo.

Durante la noche irrumpe en casa la hija, Ninuccia, que acaba de tener la enésima discusión con su marido Nicolino y está más que dispuesta a dejarlo para huir con su verdadero amor, Vittorio.

Los malentendidos y los líos que surgen entre todos los miembros de la peculiar familia Cupiello son la clave de esta divertida comedia de Eduardo de Filippo que la Company Teatre Micalet lleva a escena bajo la dirección de Joan Peris.

Josep Manel Casany ganador el Premio de las Artes Escénicas Valencianas 2018 al mejor actor por su papel de Luca Cupiello.

Duración: 90 minutos


Fitxa artística

Autor: Eduardo de Filippo
Traducció i adaptació: Pilar Almeria i Joan Peris
Direcció: Joan Peris
Repartiment: Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Bruno Tamarit, Ximo Solano, Diego Ramírez, Miguel Seguí, Carla Almeria, Laura Sanchis i Héctor Fuster.

Autor: Eduardo de Filippo
Traducción y adaptación: Pilar Almeria i Joan Peris
Dirección: Joan Peris
Reparto: Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Bruno Tamarit, Ximo Solano, Diego Ramírez, Miguel Seguí, Carla Almeria, Laura Sanchis i Héctor Fuster.


Multimèdia


Preus i horaris

Preu: 12 i 10 €

Durada: 90 minuts

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles