NEUS FERRI

PRESENTA 'LLAR'

30/04/2022 20:00 hores

Neus Ferri presenta el seu nou treball discogràfic, ‘Llar’, que està compost en la seua major part per cançons en valencià. La potència vocal de l’alcoiana s’embolica en aquest cas per la producció i els arranjaments de Blai Antoni Vañó i d’Héctor Tirado, qui també ha estat a càrrec de les guitarres. Pachi García Alis (Alis Rècords) ha sigut l’encarregat de mesclar i masteritzar aquest treball. A més, Jorge Molina al baix, Adrián Perales a la bateria i Adrià Sempere com a tècnic d’enregistrament completen l’elenc d’un registre que han portat a terme en gran part en el centre d’art IVAM CADA d’Alcoi.

Neus Ferri presenta su nuevo trabajo discográfico, ‘Llar’, que está compuesto en su mayor parte por canciones en valenciano. La potencia vocal de la alcoyana se envuelve en este caso por la producción y los arreglos de Blai Antoni Vañó y de Héctor Tirado, quien también ha estado a cargo de las guitarras. Pachi García Alis (Alis Records) ha sido el encargado de mezclar y masterizar este trabajo. Además, Jorge Molina al bajo, Adrián Perales a la batería y Adrià Sempere como técnico de grabación completan el elenco de un registro que han llevado a término en gran parte en el centro de arte IVAM CADA de Alcoy.


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 10 i 12 euros

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles