NEUS FERRI

Presenta 'Aquí me tienes'

22/12/2017 12:22 hores

Neus Ferri s’ha estrenat com a creadora amb ‘Aquí me tienes’. Aquest primer treball en solitari gravat en 2015, produït per José de Castro (Jopi) i editat recentment per Warner Music Spain, ens mostra la cara més íntima i salvatge de Neus. Les seues lletres, versatilitat i força no deixen a ningú indiferent.

Neus Ferri se ha estrenado como creadora con ‘Aquí me tienes’. Este primer trabajo en solitario grabado en 2015, producido por José de Castro (Jopi) y editado recientemente por Warner Music Spain, nos muestra la cara más íntima y salvaje de Neus. Sus letras, versatilidad y fuerza no dejan a nadie indiferente.

Durada: 90 minuts
Génere: Música pop-rock
Intèrprets: Neus Ferri (veu i guitarra), José de Castro ‘Jopi’ (guitarra), Isi Ruiz (guitarra), Marco Niemietz (baix), Matt de Vallejo (bateria), Gabriel Peso (teclats)
Producció: Mayte Barbazán

* Preu de les entrades: 12 euros (pati de butaques), 10 euros (amfiteatre i Club de l’Espectador) i 8 euros (Joves fins a 25 anys). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació en la taquilla. Les persones amb mobilitat reduïda poden comprar les seues entrades a la taquilla del Teatre Calderón o reservar-les mitjançant el telèfon 965547371. Entrades generals a la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles