NOU D’OCTUBRE

Concert i Premis 9 d'Octubre

08/07/2016 11:53 hores

L’Ajuntament d’Alcoi ha decidit en aquest 2016 seguir dotant de contingut la festa del Nou d’Octubre, el dia de la Comunitat Valenciana. I ho fa amb la creació dels ‘Premis 9 d’Octubre’, uns guardons que reconeixen la trajectòria i les aportacions a la nostra cultura d’una personalitat destacada de la nostra ciutat així com d’una entitat o agrupació. A més, l’acte de lliurament d’aquests premis es completarà amb el ja tradicional concert del Nou d’Octubre. En aquest cas seran els músics de la Societat Unió Musical d’Alcoi, sota la direcció de Gaspar Nadal, els encarregats de posar música a aquesta jornada lúdica i reivindicativa.

El Ayuntamiento de Alcoi ha decidido en este 2016 seguir dotando de contenido la fiesta del Nou d’Octubre, el día de la Comunitat Valenciana. Y lo hace con la creación de los ‘Premis 9 d’Octubre’, unos galardones que reconocen la trayectoria y las aportaciones a nuestra cultura de una personalidad destacada de nuestra ciudad así como de una entidad o agrupación. Además, el acto de entrega de estos premios se completará con el ya tradicional concierto del Nou d’Octubre. En este caso serán los músicos de la Societat Unió Musical d’Alcoi, bajo la dirección de Gaspar Nadal, los encargados de poner música a esta jornada lúdica y reivindicativa.

Gènere: Música de banda i acte social
Direcció: Gaspar Nadal
Intèrprets: Societat Unió Musical d’Alcoi
Producció: Ajuntament d’Alcoi

Preu de les entrades: accés lliure amb invitació. Les invitacions es poden recollir al Centre Cultural Mario Silvestre o al Teatre Calderón d’Alcoi.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles