NOU D’OCTUBRE

Concert i Premis 9 d'Octubre

08/07/2016 11:53 hores

L’Ajuntament d’Alcoi ha decidit en aquest 2016 seguir dotant de contingut la festa del Nou d’Octubre, el dia de la Comunitat Valenciana. I ho fa amb la creació dels ‘Premis 9 d’Octubre’, uns guardons que reconeixen la trajectòria i les aportacions a la nostra cultura d’una personalitat destacada de la nostra ciutat així com d’una entitat o agrupació. A més, l’acte de lliurament d’aquests premis es completarà amb el ja tradicional concert del Nou d’Octubre. En aquest cas seran els músics de la Societat Unió Musical d’Alcoi, sota la direcció de Gaspar Nadal, els encarregats de posar música a aquesta jornada lúdica i reivindicativa.

El Ayuntamiento de Alcoi ha decidido en este 2016 seguir dotando de contenido la fiesta del Nou d’Octubre, el día de la Comunitat Valenciana. Y lo hace con la creación de los ‘Premis 9 d’Octubre’, unos galardones que reconocen la trayectoria y las aportaciones a nuestra cultura de una personalidad destacada de nuestra ciudad así como de una entidad o agrupación. Además, el acto de entrega de estos premios se completará con el ya tradicional concierto del Nou d’Octubre. En este caso serán los músicos de la Societat Unió Musical d’Alcoi, bajo la dirección de Gaspar Nadal, los encargados de poner música a esta jornada lúdica y reivindicativa.

Gènere: Música de banda i acte social
Direcció: Gaspar Nadal
Intèrprets: Societat Unió Musical d’Alcoi
Producció: Ajuntament d’Alcoi

Preu de les entrades: accés lliure amb invitació. Les invitacions es poden recollir al Centre Cultural Mario Silvestre o al Teatre Calderón d’Alcoi.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles