OBERTURA DEL 175é ANIVERSARI

SOCIETAT MUSICAL NOVA

27/12/2016 11:48 hores

La Societat Musical Nova d’Alcoi compleix el proper 21 de febrer 175 anys i de quina millor manera que celebrar-ho amb música. Al ritme d’obres escrites per músics i compositors de la Nova, als segles XIX i XX, protagonitzarem aquest concert que servirà per obrir l’any de l’aniversari.

Durada: 120 minuts
Gènere: Música de banda
Direcció: Joan Doménech Calaforra

* Entrada per invitació: Recollida a la taquilla del Teatre Calderón a partir del dia 16 de febrer. Més informació a la web de la Societat Musical Nova d’Alcoi.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles