ORQUESTRA DE CAMBRA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

AMICS DE LA MÚSICA

11/06/2021 19:30 hores

L’Orquestra de Cambra de la Comunitat Valenciana està formada per instrumentistes de primer nivell. La gran majoria dels seus integrants han format o formen part de les millors orquestres nacionals i internacionals com la ORTVE, Orquestra Nacional d’Espanya, Orquestra del Palau de les Arts, JONDE, Orquestra Simfònica de Bilbao, Berlin Staatskapelle, Sinfonieorchester Baden – Baden, Freiburg Orchestra, etc. Des de la seua creació, la OCCV ha actuat en diferents auditoris, principalment en la Comunitat Valenciana, obtenint grans èxits de crítica i públic. La pianista indi-estatunidenca Pallavi Mahidhara acompanyarà a la OCCV en aquest recital amb obres de S. Rachmaninon i A. Dvorak.

La Orquesta de Cámara de la Comunidad Valenciana está formada por instrumentistas de primer nivel. La gran mayoría de sus integrantes han formado o forman parte de las mejores orquestas nacionales e internacionales como la ORTVE, Orquesta Nacional de España, Orquesta del Palau de les Arts, JONDE, Orquesta Sinfónica de Bilbao, Berlin Staatskapelle, Sinfonieorchester Baden – Baden, Freiburg Orchestra, etc. Desde su creación, la OCCV ha actuado en diferentes auditorios, principalmente en la Comunitat Valenciana, obteniendo grandes éxitos de crítica y público. La pianista indio-estadounidense Pallavi Mahidhara acompañará a la OCCV en este recital con obras de S. Rachmaninon y A. Dvorak.

Programa de mà.


Fitxa artística

Director
Daniel Abad Casanova

Piano
Pallavi Mahidhara (Índia-EUA)


Preus i horaris

Preu 20 i 25 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Concert simfònic.

Durada: 90 minuts

Les entrades es poden adquirir en l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi i també a través de TicketAlcoi.

* No es vendran entrades abans de la funció.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, es deixaran dues butaques lliures a cada costat del bloc de butaques ocupades.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, se dejarán dos butacas libres a cada lado del bloque de butacas ocupadas.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles