ORQUESTRA DE JOVES DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT

A BENEFICI D'AFA ALCOI I COMARCA

17/09/2017 19:00 hores

L’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant celebra aquest Nadal amb un concert especial a Alcoi. La formació ha tornat al curs 2017-2018 després d’haver guanyat aquest passat estiu el prestigiós Primer Premi en el Festival Summa Cum Laude de Viena. En aquesta ocasió ens oferiran un repertori amb peces de Beethoven, S. Herrero i J. Brahms.

L’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant celebra esta Navidad con un concierto especial en Alcoi. La formación ha vuelto al curso 2017-2018 después de haber ganado este pasado verano el prestigioso Primer Premio en el Festival Summa Cum Laude de Viena. En esta ocasión nos ofrecerán un repertorio con piezas de Beethoven, S. Herrero y J. Brahms.

Durada: 80 minuts
Gènere: música simfònica
Direcció musical: Francisco Maestre
Intèrprets: Carlos Santo, piano; Orquestra de Joves de la Província d’Alacant
Producció: Orquestra de Joves de la Província d’Alacant

* Preu de les entrades, a benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca: 8 euros (joves de fins a 25 anys), 10 euros (socis del Club de l’Espectador), 10 euros (amfiteatre) i 12 euros (pati de butaques. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles