Orquestra de la Comunitat Valenciana, amb Jordi Bernàcer

MÚSICA SIMFÒNICA

28/09/2013 17:12 hores

Jordi Bernàcer, director alcoià nascut en 1976, va estudiar en els Conservatoris de València i Viena, on es va diplomar en direcció d’orquestra amb les màximes qualificacions, assistint així mateix als cursos de direcció d’Erwin Acél en la “Universität für Musik”. Ara, torna a la seua ciutat natal per a dirigir a l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, conjunt titular del Palau dels Arts Reina Sofia. Aquesta Orquestra està integrada per músics internacionals personalment seleccionats pel seu director musical fundador, Lorin Maazel, qui ha liderat la formació entre 2006 i 2011.

Jordi Bernàcer, director alcoyano nacido en 1976, estudió en los Conservatorios de Valencia y Viena, donde se diplomó en dirección de orquesta con las máximas calificaciones, asistiendo asimismo a los cursos de dirección de Erwin Acél en la “Universität für Musik”. Ahora, regresa a su ciudad natal para dirigir a la Orquestra de la Comunitat Valenciana, conjunto titular del Palau de les Arts Reina Sofía. Esta Orquesta está integrada por músicos internacionales personalmente seleccionados por su director musical fundador, Lorin Maazel, quien ha liderado la formación entre 2006 y 2011.

Programa:
Barrachina: ‘En la Romería’ de la Suite ‘Ecos Levantinos’
Beethoven: Triple concert per a violí, violoncel i piano Op. 56
Mendelssohn: Simfonía nº 3 ‘Escocesa’ Op. 56

Durada: 90 minuts
Solistes: Susanna Gregorian (violí), Rafal Jezierski (violoncel) i Carles Marín (piano).
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi
Preu: des dels 15 euros fins els 28 euros
Més informació: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi (AAMA). Carrer Santa Llúcia 3, Alcoi
Telèfons: 96 554 38 26 / 618 872 882 / 636 480 807
Correu electrònic: info@aamalcoy.com


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles