ORQUESTRA DE VALÈNCIA

HOMENATGE A TERESA BERGANZA

23/03/2016 12:09 hores

Maria José Montiel, Premi Nacional de Música 2015, està considerada com una de les grans mezzosopranos de l’actualitat internacional, destacant la bellesa del seu timbre, la seua delicadesa interpretativa i el seu poder comunicatiu. Per la seua banda, l’alcoià Jordi Bernàcer és des de 2015 Resident Conductor en la Sant Francisco Opera. Dirigeix l’Orquestra i Cor Nacionals d’Espanya, Orquestra Simfònica de RTVE, Orquestra de la Comunitat Valenciana (“Palau dels Arts Reina Sofia”), Simfòniques de Barcelona, Galícia, Astúries, Bilbao, Euskadi, Navarra, Castella i Lleó, Murcia, Tenerife, Orquestra de València, Extremadura i Comunitat de Madrid.

Maria José Montiel, Premio Nacional de Música 2015, está considerada como una de las grandes mezzosopranos de la actualidad internacional, destacando la belleza de su timbre, su delicadeza interpretativa y su poder comunicativo. Por su parte, el alcoyano Jordi Bernàcer es desde 2015 Resident Conductor en la San Francisco Opera. Dirige la Orquesta y Coro Nacionales de España, Orquesta Sinfónica de RTVE, Orquestra de la Comunitat Valenciana (“Palau de les Arts Reina Sofía”), Sinfónicas de Barcelona, Galicia, Asturias, Bilbao, Euskadi, Navarra, Castilla y León, Murcia, Tenerife, Orquesta de Valencia, Extremadura y Comunidad de Madrid.

Durada: 100 minuts
Gènere: Música simfònica
Direcció: Jordi Bernàcer
Intèrprets: María José Montiel, mezzosoprano
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu de les entrades: 20, 25 i 30 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles