ORQUESTRA JOVE DE LA SIMFÒNICA ALCOIANA

MÚSICA SIMFÒNICA

16/12/2014 16:05 hores

L’Orquestra Jove de la Simfònica Alcoiana ens ofereix aquest recital per a celebrar el nou any amb els seus més joves intèrprets. Serà una bona oportunitat per gaudir amb la nova formació i els nous components. En aquesta ocasió, dirigits com no podia ser d’altra forma per l’incombustible director alcoià Gregori Casasempere.

La Orquesta Joven de la Sinfónica Alcoyana nos ofrece este recital para celebrar el nuevo año con sus más jóvenes intérpretes. Será una buena oportunidad para disfrutar con la nueva formación y los nuevos componentes. En esta ocasión, dirigidos como no podía ser de otra forma por el incombustible director alcoyano Gregori Casasempere.

Gènere: Música simfònica
Direcció: Gregori Casasempere
Producció: Orquestra Simfònica Alcoiana

Preu: 5 i 6 euros (amb descompte del Club de l’Espectador). Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Els descomptes només són aplicables comprant les entrades en taquilla


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles