ORQUESTRA JOVE DE LA SIMFÒNICA ALCOIANA

MÚSICA SIMFÒNICA

16/12/2014 16:05 hores

L’Orquestra Jove de la Simfònica Alcoiana ens ofereix aquest recital per a celebrar el nou any amb els seus més joves intèrprets. Serà una bona oportunitat per gaudir amb la nova formació i els nous components. En aquesta ocasió, dirigits com no podia ser d’altra forma per l’incombustible director alcoià Gregori Casasempere.

La Orquesta Joven de la Sinfónica Alcoyana nos ofrece este recital para celebrar el nuevo año con sus más jóvenes intérpretes. Será una buena oportunidad para disfrutar con la nueva formación y los nuevos componentes. En esta ocasión, dirigidos como no podía ser de otra forma por el incombustible director alcoyano Gregori Casasempere.

Gènere: Música simfònica
Direcció: Gregori Casasempere
Producció: Orquestra Simfònica Alcoiana

Preu: 5 i 6 euros (amb descompte del Club de l’Espectador). Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Els descomptes només són aplicables comprant les entrades en taquilla


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles