ORQUESTRA SIMFÒNICA ALCOIANA

21/03/2017 12:10 hores

L’Orquestra Sinfònica Alcoiana, assumeix un nou repte de superació i ens ofereix un programa on el modernisme de Gustav Mahler i Richard Strauss es fusionen fraternalment amb l’obra més universal de Joaquín Rodrigo. La soprano Ascensión Padilla cantarà allò més sublim i transcendent -a meitat del camí entre dionisíac i apol·lini- i el guitarrista japonés/alcoià Hiroshi Fuji ens aportarà la fragància de les melodies del Concierto de Aranjuez. Compartim-ho.

La Orquesta Sinfónica Alcoyana, en su continuo reto de superación, nos ofrece un programa en donde el modernismo de Gustav Mahler y Richard Strauss se funden en un fraternal abrazo con la obra más universal de Joaquín Rodrigo. La soprano Ascensión Padilla cantará lo sublime y trascendente -entre lo apolíneo y dionisíacoy el guitarrista japonés/alcoyano Hiroshi Fuji desgranará las fragantes melodías del Concierto de Aranjuez. Compartámoslo.

Durada: 90 minuts
Gènere: Música simfònica
Direcció: Gregorio Casasempere Gisbert
Solistes: Hiroshi Fujii (guitarra) i Ascensión Padilla (soprano)
Co-producció: Orquestra Simfònica Alcoiana, resident al Teatre Calderón i l’Ajuntament d’Alcoi

* Preu de les entrades: 10 i 12 euros (públic general), 10 euros (socis del Club de l’Espectador) i 8 euros (socis de l’OSA i joves de fins a 25 anys). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles