ORQUESTRA SIMFÒNICA ALCOIANA

21/03/2017 12:10 hores

L’Orquestra Sinfònica Alcoiana, assumeix un nou repte de superació i ens ofereix un programa on el modernisme de Gustav Mahler i Richard Strauss es fusionen fraternalment amb l’obra més universal de Joaquín Rodrigo. La soprano Ascensión Padilla cantarà allò més sublim i transcendent -a meitat del camí entre dionisíac i apol·lini- i el guitarrista japonés/alcoià Hiroshi Fuji ens aportarà la fragància de les melodies del Concierto de Aranjuez. Compartim-ho.

La Orquesta Sinfónica Alcoyana, en su continuo reto de superación, nos ofrece un programa en donde el modernismo de Gustav Mahler y Richard Strauss se funden en un fraternal abrazo con la obra más universal de Joaquín Rodrigo. La soprano Ascensión Padilla cantará lo sublime y trascendente -entre lo apolíneo y dionisíacoy el guitarrista japonés/alcoyano Hiroshi Fuji desgranará las fragantes melodías del Concierto de Aranjuez. Compartámoslo.

Durada: 90 minuts
Gènere: Música simfònica
Direcció: Gregorio Casasempere Gisbert
Solistes: Hiroshi Fujii (guitarra) i Ascensión Padilla (soprano)
Co-producció: Orquestra Simfònica Alcoiana, resident al Teatre Calderón i l’Ajuntament d’Alcoi

* Preu de les entrades: 10 i 12 euros (públic general), 10 euros (socis del Club de l’Espectador) i 8 euros (socis de l’OSA i joves de fins a 25 anys). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles