ORQUESTRA SIMFÒNICA CONSERVATORI JOAQUIN RODRIGO

AMICS DE LA MÚSICA

22/11/2018 11:53 hores

L’Orquestra del Conservatori Superior de València ha realitzat concerts en les tres capitals de la Comunitat Valenciana, destacant gran nombre d’actuacions en el Palau de la Música de València. Ha actuat també a Castella i Lleó i Galícia, participant en la inauguració de l’auditori Martín Codax de Vigo i Societat Filharmònica de Pontevedra. En 1995 va debutar en l’Auditori Nacional de Madrid en un concert presidit pels Reis d’Espanya. Fora d’Espanya va realitzar una gira per Itàlia en 1982 i va actuar amb l’Orchestra de de Brive la Guelarde (França) en 1985. Durant l’estiu de 1991 va viatjar a Romania i Itàlia on tornaria novament a l’estiu de 1993. Al desembre d’aquell mateix any va actuar en l’Auditori Nacional d’Andorra i en 1994 va realitzar una gira de concerts per Argentina. En 1997 va participar en l’Internacional Youth Musical de Shiuoke (Japó) actuant també en el centenari de Filipines. Està considera una de les més solvents i equilbradas orquestres acadèmiques d’Espanya i Europa.

La Orquesta del Conservatorio Superior de Valencia ha realizado conciertos en las tres capitales de la Comunidad Valenciana, destacando gran número de actuaciones en el Palau de la Música de Valencia. Ha actuado también en Castilla y León y Galicia, participando en la inauguración del auditorio Martín Codax de Vigo y Sociedad Filarmónica de Pontevedra. En 1995 debutó en el Auditorio Nacional de Madrid en un concierto presidido por SS. MM. Los Reyes de España. Fuera de España realizó una gira por Italia en 1982 y actuó en la Orchestra de de Brive la Guelarde (Francia) en 1985. Durante el verano de 1991 viajó a Rumanía e Italia donde volvería nuevamente en verano de 1993. En diciembre de ese mismo año actuó en el Auditorio Nacional de Andorra y en 1994 realizó una gira de conciertos por Argentina. En 1997 participó en el Internacional Youth Musical de Shiuoke (Japón) actuando también en el centenario de Filipinas. Está considera una de las más solventes y equilbradas orquestas académicas de España y Europa.

Més informació.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles