Concert d’Any Nou – Orquestra Simfònica Ciutat d’Elx

MÚSICA SIMFÒNICA

20/11/2013 10:33 hores

S’està convertint el Concert d’Any Nou en un fenomen social i musical a Espanya? A Àustria i en l’antiga Txecoslovàquia ho és; des que en 1939 i principalment després de la Segona Guerra Mundial, el director d’orquestra Clemens Krauss establira a Viena un concert amb música de compositors austríacs, com a forma de reivindicar la independència i reafirmar la sobirania d’una Àustria ocupada. El Das Neujahrskonzert der Wiener Philharmoniker, és a dir, el Concert d’Any Nou de Viena, ha anat convertint-se, cada 1 de gener, en el concert més popular del món, captivant a les masses. L’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi intenta any rere any incloure obres en aquest concert no del tot típicament provinents de Viena i es va aconseguint una major acceptació i implicació del públic. El de 2014 a Alcoi serà un Concert d’Any Nou molt especial i diferent.

¿Se está convirtiendo el Concierto de Año Nuevo en un fenómeno social y musical en España? En Austria y en la antigua Checoslovaquia lo es; desde que en 1939 y principalmente después de la Segunda Guerra Mundial, el director de orquesta Clemens Krauss estableciera en Viena un concierto con música de compositores austriacos, como forma de reivindicar la independencia y reafirmar la soberanía de una Austria ocupada. El Das Neujahrskonzert der Wiener Philharmoniker, es decir, el Concierto de Año Nuevo de Viena, ha ido convirtiéndose, cada 1 de enero, en el concierto más popular del mundo, cautivando a las masas. La Asociación de Amigos de la Música de Alcoy intenta año tras año incluir obras en este concierto no del todo típicamente vienesas y se va consiguiendo  una mayor aceptación e implicación del público. El de 2014 en Alcoy será un Concierto de Año Nuevo muy especial y diferente.

Durada: 110 minuts
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi
Sota la direcció de Leonardo Martínez. Amb la soprano Ascensión Padilla i la col·laboració especial del Ballet Inma Cortés.
Preu: des dels 20 fins els 30 euros
Més informació: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi (AAMA) Carrer Santa Llúcia 3, Alcoi
Telèfons: 96 554 38 26 / 618 872 882 / 636 480 807


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles