OVIDI MONTLLOR- HOMENATGE 25+

INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA

17/04/2021 19:00 hores

Fa vint-i-cinc anys de les vacances de l’Ovidi Montllor, un artista compromès que va captivar a la seva generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable. Aquest homenatge és un recorregut per la vida musical de l’Ovidi, un reconeixement de diferents generacions de cantants i músics que busquen rescabalar la memòria de l’artista i una certa responsabilitat amb el país.

Hace veinticinco años de las vacaciones de Ovidi Montllor, un artista comprometido que cautivó a su generación y que nos ha dejado un legado creativo inabarcable. Este homenaje es un recorrido por la vida musical de Ovidi, un reconocimiento de diferentes generaciones de cantantes y músicos que buscan resarcir la memoria del artista y cierta responsabilidad con el país.


Fitxa artística

JOSEP GIMENO “BOTIFARRA”
CLARA ANDRÉS
EL DILUVI
HUGO MAS
JÚLIA
MIQUEL GIL
PEP MIRAMBELL
SAMANTHA
TITO PONTET
TOTI SOLER


Preus i horaris

Preu 10 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Entrades exhaurides. El mateix dia del concert, a les 11:30 hores i en la taquilla del teatre, es posarà a la venda el 5% de la reserva legal.

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles