PACO IBÁÑEZ

50 ANYS L'OLYMPIA DE PARÍS

25/01/2020 20:00 hores

50 anys després del seu icònic concert en l’Olympia de París, Paco Ibáñez, convertit en llegenda viva i punt de referència per a diverses generacions, oferirà un un viatge per les cançons d’aquell moment històric i les enllaçarà amb les seues noves composicions. Grans músics que li acompanyen amb sensibilitat, recrearan alguns dels seus temes.

50 años después de su icónico concierto en el Olympia de París, Paco Ibáñez, convertido en leyenda viva y punto de referencia para varias generaciones, ofrecerá un un viaje por las canciones de aquel momento histórico y las enlazará con sus nuevas composiciones. Grandes músicos que le acompañan con sensibilidad, recrearán algunos de sus temas.


Preus i horaris

Preu 15 i 18€

Amb descompte per a joves.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles