PAGLIACCI- Amics de la Música

ÒPERA

16/12/2014 17:25 hores

El realisme i el naturalisme traslladats a la literatura van portar cap a finals del segle XIX a la música italiana a l’anomenat verisme. La finalitat del naturalisme literari era una plasmació realista del món, sense il·lusió ni idealització romàntiques, amb la necessària crítica social llavors en voga. L’obra més famosa del primer verisme és ‘Pagliacci’ (1892). En l’entreacte s’oferirà la bellíssima ‘Pantomima’ de l’òpera espanyola ‘Las Golondrinas’ de José María Usandizaga, important obra del verisme espanyol i basc, obra de similar ambient dramàtic a ‘Pagliacci’.

El realismo y el naturalismo trasladados a la literatura llevaron hacia finales del siglo XIX a la música italiana al llamado verismo. La finalidad del naturalismo literario era una plasmación realista del mundo, sin ilusión ni idealización románticas, con la necesaria crítica social entonces en boga. La obra más famosa del primer verismo es ‘Pagliacci’ (1892). En el entreacto se ofrecerá labellísima‘Pantomima’delaóperaespañola ‘Las Golondrinas’ de José María Usandizaga, importante obra del verismo español y vasco, obra de similar ambiente dramático a ‘Pagliacci’.

Durada: 110 minuts
Gènere: Òpera
Direcció: J. Antonio Olcina
Intèrprets: mparo Navarro (soprano), Federico Gallar (barítono), Óscar Marín (tenor), Arturo Pastor (barítono), Javier Agulló (tenor), Cor Amalthea de València (dirigit per Marta Mármol), Coro Voces Blancas de Alcoy (dirigit per Patricia Pérez Galdón), Ballet Inma Cortés i St. Georges Symphony Orchestra Project (dirigida per Francesc Estèvez).
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu: Entre els 15 i els 36 euros. Entrades a la venda a taquilla i a InstanTicket.es
Més informació: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi. Carrer Santa Llúcia 3, Alcoi. Telèfons: 96 554 38 26 / 618 872 882 / 636 480 807. Correu electrònic: info@aamalcoy.com


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles