PARADÍS PINTAT – Mostra de Teatre

PEPA PLANA

04/04/2017 15:29 hores

Qui no ha vist a casa o al menjador dels tiets un d’aquells quadres religiosos plens d’angelets? Doncs un d’aquests éssers innocents protagonitza l’últim espectacle de la pallassa Pepa Plana, que aquest cop treballa amb el dramaturg i director Ferruccio Cainero, gran coneixedor de la Commedia dell’Arte. L’àngel protagonista vol volar per ser àngel de la guarda i no se’n surt. Però no li fa res no saber volar, perquè pensa anar per sota de l’aigua, on creu que li serà més fàcil moure’s.

¿Quién no ha visto en casa o en el comedor de los tíos uno de aquellos cuadros religiosos llenos de angelitos? Pues uno de estos seres inocentes protagoniza el último espectáculo de la payasa Pepa Plana, que en esta ocasión trabaja con el dramaturgo y director Ferruccio Cainero, gran conocedor de la Commedia dell’Arte. El ángel protagonista quiere volar para ser ángel de la guarda y no lo consigue. Pero no se lo impide no saber volar, porque piensa ir por debajo del agua, donde cree que le será más fácil moverse.

Durada: 65 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Català
Idea original i guió: Feruccio Cainero i Pepa Plana
Direcció: Feruccio Cainero
Pallassa: Pepa Plana
Veu en off: David Verdaguer
Producció: La Vaca Flaca

* Preu de les entrades: 10 euros (públic general), 8 euros (socis del Club de l’Espectador) i 8 euros (joves de fins a 25 anys). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles