PASIÓN GITANA

GRAN NOCHE DE ZARZUELA

30/08/2016 11:50 hores

Una antologia de sarsueles i obres d’ambient gitano que serà representada amb escenografia, vestuari, solistes, cor, orquestra i ballet.

Amb la St. George Symphony Orchestra, el Coro Sasibill de San Sebastián, Ballet Inma Cortés, Amparo Navarro (soprano), Marifé Nogales (mezzo), Javier Agulló (tenor) i Andrés del Pino (baríton).
Director musica: Francesc Estévez
Director escènic: Joseán García
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles