PER DAVANT I PER DARRERE

OLYMPIA METROPOLITANA

16/11/2019 20:00 hores

Per davant i per darrere és una de les comèdies de més èxit en tot el planeta i una declaració d’amor cap al món del teatre. Traduïda a 28 idiomes, representada en 50 països diferents des de la seua estrena a Londres i vista per més de 12 milions d’espectadors en tot el món, en 2018, aquesta nova versió de Por delante y por detrás / Per davant i per darrere arriba al Teatre Calderón en una funció bilingüe (castellà i valencià), disposada perquè el públic no pare de riure.

Per davant i per darrere es una de las comedias de más éxito en todo el planeta y una declaración de amor hacia el mundo del teatro. Traducida a 28 idiomas, representada en 50 países diferentes desde su estreno en Londres y vista por más de 12 millones de espectadores en todo el mundo, en 2018, esta nueva versión de Por delante y por detrás / Per davant i per darrere llega al Teatre Calderón, en una función bilingüe (castellano y valenciano), dispuesta a que el público no pare de reír.


Fitxa artística

Autor
Michael Frayn

Director
Alexander Herold

Intèrprets
Vanesa Cano, Sergio Escribano, Ferran Gadea, Paula García Sabio, Nelo Gómez, Carme Juan, Paula Llorens, Miquel Mars, Sergio Villanueva

Adaptació i versió
Alexander Herold
Paco Mir

Versió valenciana
Juli Disla

Producció
Olympia Metropolitana


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 8, 10 i 12€

Durada: 115 minuts

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

Calendari d'espectacles