PELS PÈLS

L'OM IMPREBÍS

17/09/2017 18:33 hores

Els creadors d”Imprebís’ i els productors d”El sopar dels idiotes’ i ‘La ratonera’ ens porten l’obra més representada en la història del teatre als Estats Units: ‘Pels pèls’. Una comèdia policíaca per a morir-se de riure: un assassinat amb quatre sospitosos i dos policies tancats en una perruqueria, on el públic decideix qui es l’assassí. Cada dia un final diferent per a una obra que ja ha entrat al Llibre Guiness dels Rècords. Vine a morir-te de riure i a triar qui serà hui el culpable.

Los creadores de ‘Imprebís’ y los productores de ‘La cena de los idiotas’ y ‘La ratonera’ nos traen la obra más representada en la historia del teatro en los Estados Unidos: ‘Por los pelos’. Una comedia policiaca para morirse de risa: un asesinato con cuatro sospechosos y dos policías cerrados a una peluquería, donde el público decide quién se el asesino. Cada día un final diferente para una obra que ya ha entrado al Libro Guiness de los Récords. Ven a morirte de risa y a elegir quién será hoy el culpable.

Durada: 2 hores
Gènere: teatre d’humor
Idioma: valencià
Autor: Paul Pörtner
Direcció: Santiago Sánchez
Intèrprets: Rafa Alarcón, Carles Castillo, Lola Moltó, Carles Montoliu, Alfred Picó i Lara Salvador
Producció: L’Om Imprebís i Olympia Metropolitana

* Preu de les entrades: 8 euros (joves de fins a 25 anys), 8 euros (socis del Club de l’Espectador), 10 euros (amfiteatre) i 12 euros (pati de butaques). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles