PEP CORTÉS, TEATRE I VIDA

LA DEPENDENT

09/04/2021 19:30 hores

Hi ha gent que és necessària, i en la vida teatral del País Valencià, és imprescindible el nom i la figura d’En Pep Cortés, una persona que per on passava plantava llavors i feia que germinaren i creixeren les flors, això sí, en les teues mans, en les nostres mans estava el fet de poder-les recollir i gaudir-ne d’elles. Això és Pep Cortés en la seua trajectòria professional, un home que va possibilitar que es forjara amb les seues iniciatives, teatre al País Valencià, fonamentalment a Alcoi, Castelló i València, i amb una aposta decidida per la vertebració d’un país i el suport al teatre valencià i en valencià. Amb aquest humil i sentit homenatge, volem reconéixer una trajectòria teatral i vital, per què si alguna cosa expressa la seua impressionant vida, és el teatre.

Hay gente que es necesaria, y en la vida teatral del País Valencià, es imprescindible el nombre y la figura de Pep Cortés, una persona que por donde pasaba plantaba semillas y hacía que germinaron y crecieran las flores, eso sí, en tus manos, en nuestras manos estaba el hecho de poderlas recoger y disfrutar de ellas. Esto es Pep Cortés en su trayectoria profesional, un hombre que posibilitó que se forjara con sus iniciativas, teatro en el País Valencià, fundamentalmente en Alcoi, Castelló y València, y con una apuesta decidida por la vertebración de un país y el apoyo al teatro valenciano y en valenciano. Con este humilde y sentido homenaje, queremos reconocer una trayectoria teatral y vital, por qué si algo expresa su impresionante vida, es el teatro.


Fitxa artística

Producció
La Dependent, Juanjo Prats, Lidia Miró, Joanfra Rozalén, Toni Valesa, Regidoria de Cultura i Ajuntament d’Alcoi


Preus i horaris

Preu 3 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Durada: 85 minuts.

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans de la representació.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles