PEQUEÑO BIG BLUE

PANICMAP

08/12/2019 11:15 hores

‘Pequeño Big Blue’ és gran i és blau. És gran, blau i molt curiós. La seua curiositat el du a situacions i llocs dels quals després no sap com eixir. Afortunadament compta amb ENE, que sempre està allí per a ajudar-lo. BIG BLUE, a poc a poc, ha d’aprendre a tirar endavant tot sol. Una proposta plàstica en la qual gest, dansa i arts visuals dialoguen per a oferir una experiència que estimule el desig de jugar als més xicotets i als seus grans acompanyants.

‘Pequeño Big Blue’ es grande y es azul. Es grande, azul y muy curioso. Su curiosidad le lleva a situaciones y lugares de los que después no sabe cómo salir. Afortunadamente cuenta con ENE, que siempre está allí para ayudarle. BIG BLUE debe, poco a poco, aprender a desenvolverse solo. Una propuesta plástica en la que gesto, danza y artes visuales dialogan para ofrecer una experiencia que estimule el deseo de jugar a los más pequeños y a sus grandes acompañantes.


Fitxa artística

Direcció
Juan Pablo Mendiola

Direcció coreogràfica
Cristina Fernández

Intèrprets
Irene Ballester i Joan Ballester

Producció
PanicMap


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 3 i 5€

Durada: 36 minuts

Espectacle damunt de l'escenari amb capacitat limitada.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles