PERQUÈ VOLEM! Ovidi Simfònic

MÚSICA SIMFÒNICA

02/04/2015 11:36 hores

‘Perquè volem! Ovidi Simfònic’ és un concert extraordinari homenatge a Ovidi Montllor on la seua música, la seua personalitat i la seua figura es barregen en un espectacle multidisciplinari. Per primera vegada s’escoltaran les cançons d’Ovidi en un format únic: banda simfònica i veus. A càrrec de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi, aquesta proposta musical té com a voluntat última ser un espai per a la reflexió a partir de les creacions del mateix cantautor alcoià en un marc tan inusual com suggeridor. L’Ajuntament d’Alcoi, en el 20é aniversari de les “vacances” d’Ovidi Montllor, vol fomentar i difondre l’obra artística d’una figura cabdal en la nostra cultura, i entre les diferents iniciatives que organitza ha volgut amb aquest concert donar una nova dimensió a les seues cançons. Una autèntica fita cultural d’indiscutible alçada musical i artística.

‘Perquè volem! Ovidi Simfònic’ es un concierto extraordinario homenaje a Ovidi Montllor donde su música, su personalidad y su figura se mezclan en un espectáculo multidisciplinario. Por primera vez se escucharán las canciones de Ovidi en un formato único: banda sinfónica y voces. A cargo de la Corporación Musical Primitiva de Alcoi, esta propuesta musical tiene como voluntad última ser un espacio para la reflexión a partir de las creaciones del mismo cantautor alcoyano en un marco tan inusual como sugerente. El Ayuntamiento de Alcoi, en el 20o aniversario de las “vacaciones” de Ovidi Montllor, quiere fomentar y difundir la obra artística de una figura capital en nuestra cultura, y entre las diferentes iniciativas que organiza ha querido con este concierto dar una nueva dimensión a sus canciones. Un auténtico hito cultural de indiscutible altura musical y artística.

Durada: 60 minuts
Gènere: Música simfònica
Direcció: Àngel Lluís Ferrando, amb la Coral Sant Jordi de Barcelona i la Corporació Músical Primitiva d’Alcoi
Producció: Ajuntament d’Alcoi – Festival de Cançó Barnasants

Preu: 8 i 10 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Descompte del Club de l’Espectador només aplicable comprant les entrades a taquilla.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles