Peter Pan, d’Ananda Dansa

DANSA

14/01/2014 09:43 hores

L’any 2002 la companyia Ananda Dansa va crear aquest espectacle. Avui, uns anys després el torna a posar en l’escena, aprenent dels seus encerts i corregint els errors, revisitant la memòria, us convidem conèixer-ho al lloc que es troba a “la segona aladretaitotrectefinsalmatí”ioneltic tac del temps no és el dels rellotges perquè va i ve a l’interior d’un cocodril capritxós. On Peter Pan i Wendy viuran màgiques aventures i, amb ajuda de fades, sirenes i indis pells roges derrotaran al capità Garfio, un personatge que s’assembla sospitosament al pare de la xica. I on, finalment, aquesta haurà d’optar entre romandre en el món de fantasia de Peter Pa o tornar al món dels adults.

En el año 2002 la compañía Ananda Dansa creó este espectáculo. Hoy, unos años después lo vuelve a poner en la escena, aprendiendo de sus aciertos y corrigiendo los errores, revisitando la memoria, os invitamos a ir a conocerlo al lugar que se halla en “la segunda a la derecha y todo recto hasta la mañana” y donde el tic tac del tiempo no es el de los relojes porque va y viene en la panza de un cocodrilo caprichoso. Donde Peter Pan y Wendy vivirán mágicas aventuras y, con ayuda de hadas, sirenas e indios pieles rojas derrotarán al capitán Garfio, un personaje que se parece sospechosamente al padre de la muchacha. Y donde, finalmente, ésta deberá optar entre permanecer en el mundo de fantasía de Peter Pan o regresar al mundo de los adultos.

Gènere: Dansa familiar
Durada: 65 minuts
Producció: Ananda Dansa
Intèrprets/ballarins: Toni Aparisi, Susana Rodrigo, Fabrizio Meschini, José Giménez, Cristina David, Cristina Bargues i Geles Alonso
Preu: 8 i 6 euros (6 euros amb el descompte del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles